Skip to main content

Golfbaan Efteling Kaatsheuvel

Het Efteling Golfpark ligt tussen de natuurgebieden de Loonse en Drunense Duinen en het landgoed Huis ter Heide. De prachtige baan heeft een totale lengte van 6.256 meter met waterpartijen, bunkers, bossen en parklandschappen. Geen enkele fairway in deze 18-holes baan met A-status ligt naast een andere: een afwisselende en uitdagende golfbaan! 

Naast de 18-holes championship course is er een verlichte driving range van 200 meter met 16 overdekte afslagplaatsen. Er zijn oefengreens, oefenbunkers, 2 chipping greens en en par-3 oefenbaan. Kortom genoeg mogelijkheden voor een heerlijke dank golf.

GVB halen na een weekend
Tijdens je cursusweekend op Golfbaan de Efteling krig je 2 dagen les en oefen je op de golfbaan en krijg je les in alle golfslagen. Na de cursus heb je speelgarantie op 18 aangesloten golfbanen om zelf je Qualifying kaart(en) te lopen.

 GVB halen na 1 weekend

GVB halen in 1 dag met hcp 54
Je GVB halen in één dag met handicap 54: 100% slagingsgarantie. De PGA golfprofessional behandelt de praktijk en theorie van het golfen en werkt individueel en doelgericht naar jouw handicap 54 toe.

GVB en hcp 54 halen in 1 dag

 

 

 

 

Efteling Golfpark Veldstraat 6, 5176 NB De Moer / Kaatsheuvel

GVB halen op Golfbaan Efteling

 
 
 
 
 
 

 Efteling Golfpark2

 

 

Direct inschrijven op Golfbaan De Efteling voor slechts € 184