Skip to main content

Golfbaan Efteling Kaatsheuvel

Het Efteling Golfpark in sinds 2020 Golfpark De Loonsche Duynen. De golfbaan ligt tussen de natuurgebieden de Loonse en Drunense Duinen en het landgoed Huis ter Heide. De prachtige baan heeft een totale lengte van 6.256 meter met waterpartijen, bunkers, bossen en parklandschappen. Geen enkele fairway in deze 18-holes baan met A-status ligt naast een andere: een afwisselende en uitdagende golfbaan! 

Naast de 18-holes championship course is er een verlichte driving range van 200 meter met 16 overdekte afslagplaatsen. Er zijn oefengreens, oefenbunkers, 2 chipping greens en en par-3 oefenbaan. Kortom genoeg mogelijkheden voor een heerlijke dank golf.

Golfen op Golfpark De Loonsche Duynen

Op Golfpark De Loonsche Duynen kun je terecht met je GVB en handicap 54. Wil je je GVB en handicap 54 nog halen? Dat kan bij Golfacademie Nederland. Wij bieden je verschillende cursussen voor het halen van je golfvaardigheidsbewijs en handicap 54.

GVB halen na een weekend
Tijdens je cursusweekend krijg je 2 dagen les en oefen je op de golfbaan en krijg je les in alle golfslagen. Na de cursus heb je baanpermissie op een klein aantal aangesloten golfbanen om je Qualifying kaart(en) te lopen en je GVB te behalen.

 GVB halen na 1 weekend

GVB halen in 1 dag met hcp 54
Je GVB halen in één dag met handicap 54: 100% slagingsgarantie. De PGA golfprofessional behandelt de praktijk en theorie van het golfen en werkt individueel en doelgericht naar jouw handicap 54 toe.

GVB en hcp 54 halen in 1 dag

 

GVB halen op Golfbaan Efteling

 
 
 
 
 
 

 

 

 

Veldstraat 6, 5176 NB De Moer / Kaatsheuvel