Skip to main content

Golfbaan de Turfvaert

Golfbaan de Turfvaert is een Linkscourse, gebaseerd op de strategieën en speelkarakteristieken van de beroemde, klassieke Britse golfbanen. Zo'n baan wordt gekenmerkt door weidse uitzichten, glooiende, harde fairways, verraderlijke rough, ruwe bunkers en mooie greens. Golfbaan De Turfvaert ligt ook nog eens ver weg van de kust, in het binnenland en daarom noemen we het een ‘Inland Linkscourse’.

Golfen op Golfbaan Turfvaert?

Op Golfbaan Turfvaert  kun je terecht met je GVB en handicap 54. Wil je je GVB en handicap 54 nog halen? Dat kan bij Golfacademie Nederland in de regio Breda. Wij bieden je verschillende cursussen voor het halen van je golfvaardigheidsbewijs en handicap 54.

GVB/ hcp 54 halen in 1 dag

Tijdens de 1-daagse cursus GVB halen maak je kennis met de theorie en praktijk van het golfen. Om je GVB met hcp 54 te halen sluit je de cursus af met een theorie-examen (met slagingsgarantie) en het lopen van een Qualifying kaart. Vervolgens speel je met je GVB en hcp 54 op alle golfbanen in Nederland en buitenland.

GVB en hcp 54 halen in 1 dag

GVB halen na een weekendcursus

De tweedaagse cursus GVB halen is een perfecte mogelijkheid om laagdrempelig en voordelig kennis te maken met de golfsport. Een theoriecursus is optioneel, het theorie examen is altijd inbegrepen. Na de cursus heb je gegarandeerd toestemming te golfen op korte (Par3) golfbanen en kun je (met de golfpro) je Qualifying kaarten lopen voor de GVB en handicap 54.

 GVB halen na een kennismakingsweekend