Skip to main content

Golfbaan Bentwoud

Gezellig, gastvrij, goed verzorgd en alles nieuw. Golfbaan Bentwoud leent zich uitstekend voor het spel van zowel ervaren als de minder ervaren golfers. Door het openbare karakter en de verscheidenheid in de lussen, kan iedereen bij Golfbaan Bentwoud het plezier in de golfsport ontdekken en beleven. De 27-holes wedstrijdbaan voor GVB-spelers bestaat uit 3 lussen: Oostwoud, Zuidwoud en Westwoud. De 9-holes par 3-4 baan is daarnaast heel erg geschikt voor beginnende golfers;

 

Golfen op Golfbaan Bentwoud?

Op Golfbaan Bentwoud kun je terecht met je GVB en handicap 54. Wil je je GVB en handicap 54 nog halen? Dat kan bij Golfacademie Nederland. Wij bieden je verschillende cursussen voor het halen van je golfvaardigheidsbewijs, met en zonder ervaring. 

GVB en hcp 54 halen in 1 dag

GVB/ hcp 54 halen in 1 dag

Tijdens de 1-daagse cursus GVB halen maak je kennis met de theorie en praktijk van het golfen. Om je GVB met hcp 54 te halen sluit je de cursus af met een theorie-examen (met slagingsgarantie) en het lopen van een Qualifying kaart. Vervolgens speel je met je GVB en hcp 54 op alle golfbanen in Nederland en buitenland.

GVB halen na een weekendcursus

De tweedaagse cursus GVB halen is een perfecte mogelijkheid om laagdrempelig en voordelig kennis te maken met de golfsport. Een theoriecursus is optioneel, het theorie examen is altijd inbegrepen. Na de cursus heb je gegarandeerd toestemming zelfstandig te golfen op onze locaties.