Skip to main content

Golfclub Hooge Graven Ommen

De baan werd begin negentiger jaren van de vorige eeuw ontworpen door de bekende baanarchitecten Eschauzier en Tate. Uitgangspunt voor hun ontwerp was een groot bosgebied op de zandgronden ten noordoosten van Ommen. Een gebied met een goede natuurlijke afwatering, waardoor de baan vrijwel het gehele jaar door bespeelbaar is. Op 25 september 1993 opende Mr. P. van Vollenhoven de baan. Naast een 9 holes baan werden de drivingrange, putting- en chippinggreen met oefenbunker en een 9 holes Par 3 baan in gebruik genomen.

Negen jaar later, op 21 september 2002 kwam Mr. P. van Vollenhoven de uitbreiding met negen holes openen. De uitbreiding ligt deels in hetzelfde bosgebied en deels in een open landschap omzoomd met bossen. De architecten zijn er zeer goed in geslaagd om van de oude en de nieuwe holes één geheel te maken. Alleen leden, die al langer lid zijn kennen het verschil tussen nieuwe en oude holes. Zo beschikt Hooge Graven thans over een schitterende 18 holes par 72 baan en een 9 holes compact course. Deze biedt startende golfers een goede gelegenheid om zich tegen relatief geringe kosten de golfsport eigen te maken.

GVB halen na een weekend
Na een weekendcursus haal je je GVB halen voor slechts € 184. Je oefent op de golfbaan en krijgt les in alle golfslagen. Na de cursus heb je speelgarantie op 18 aangesloten golfbanen om zelf je Qualifying kaart(en) te lopen.

 GVB halen na 1 weekend

GVB halen in 1 dag met hcp 54
Je GVB halen in één dag met handicap 54: 100% slagingsgarantie. De PGA golfprofessional behandelt de praktijk en theorie van het golfen en werkt individueel en doelgericht naar jouw handicap 54 toe.

  • 100% Slagingsgarantie op theorie examen en GVB en hcp 54
  • 7 dagen per week mogelijk
  • Kleine groepen van maximaal 5/6 cursisten
  • Direct golfen in Nederland en buitenland
  • Bekijk alle data of kies een eigen datum

GVB en hcp 54 halen in 1 dag

 

Golfbaan de Hooge Graven, Hessenweg Oost 3a, 7735 KP Arrien

  

Direct inschrijven op Golfbaan De Hoge Graven in Ommen
voor slechts € 184