Skip to main content

Golfclub Hooge Graven Ommen

In 1993 werd Hooge Graave geopend met een 9 holes baan. Negen jaar later ging in 2002 de uitbreiding van negen holes openen. De uitbreiding ligt deels in hetzelfde bosgebied en deels in een open landschap omzoomd met bossen. De architecten zijn er zeer goed in geslaagd om van de oude en de nieuwe holes één geheel te maken. Zo beschikt Hooge Graven thans over een schitterende 18 holes par 72 baan en een 9 holes compact course. Deze biedt startende golfers een goede gelegenheid om zich tegen relatief geringe kosten de golfsport eigen te maken.

Golfen op Hooge Graave?

Op Golfbaan Hooge Graave kun je terecht met je GVB en handicap 54. Wil je je GVB en handicap 54 nog halen? Dat kan bij Golfacademie Nederland in de regio Ommen. Wij bieden je verschillende cursussen voor het halen van je golfvaardigheidsbewijs en handicap 54.

GVB halen na een kennismakingsweekend
Na een weekendcursus haal je je GVB halen voor slechts € 184. Je oefent op de golfbaan en krijgt les in alle golfslagen. Na de cursus heb je speelgarantie op een klein aantal korte (Par3) golfbanen en kun je (bijvoorbeeld tijdens de 1-daagse cursus) je Qualifying kaarten lopen (met de golfpro).

 Kennismakingsweekend 

GVB halen in 1 dag met hcp 54
Je GVB halen in één dag met handicap 54: 100% slagingsgarantie. De PGA golfprofessional behandelt de praktijk en theorie van het golfen en werkt individueel en doelgericht naar jouw handicap 54 toe.

  • 100% Slagingsgarantie op theorie examen en GVB en hcp 54
  • 7 dagen per week mogelijk
  • Kleine groepen van maximaal 5/6 cursisten
  • Direct golfen in Nederland en buitenland
  • Bekijk alle data of kies een eigen datum

Met garantie GVB en hcp 54 halen in 1 dag

 

  

Golfbaan de Hooge Graven, Hessenweg Oost 3a, 7735 KP Arrien