Skip to main content

De Strijensche golfbaan

Golfbaan Strijen in een kleine 18 holes golfbaan net onder de rook van Rotterdam. Landelijk gelegen en toch op korte afstand van de randstad.

Golfen op Golfbaan Strijen?

Op Golfbaan Strijen kun je terecht met je GVB en handicap 54. Wil je je GVB en handicap 54 nog halen? Dat kan bij Golfacademie Nederland in de regio Rotterdam. Wij bieden je verschillende cursussen voor het halen van je golfvaardigheidsbewijs, met en zonder ervaring. 

GVB/ hcp 54 halen in 1 dag

Tijdens de 1-daagse cursus GVB halen maak je kennis met de theorie en praktijk van het golfen. Om je GVB met hcp 54 te halen sluit je de cursus af met een theorie-examen (met slagingsgarantie) en het lopen van een Qualifying kaart. Vervolgens speel je met je GVB en hcp 54 op alle golfbanen in Nederland en buitenland.

GVB en hcp 54 halen in 1 dag

GVB halen na een weekendcursus

De tweedaagse cursus GVB halen is een perfecte mogelijkheid om laagdrempelig en voordelig kennis te maken met de golfsport. Een theoriecursus is optioneel, het theorie examen is altijd inbegrepen. Na de cursus heb je gegarandeerd toestemming zelfstandig te golfen op onze locaties.