Garantie

Wellicht heb je op internet meerdere aanbieders gezien voor een GVB cursus, zoals bij Groupon. Soms met een goedkopere prijs dan onze GVB cursus. Of toch niet? We geven je graag en kijkje achter de schermen van GVB cursussen en hun prijzen.

Een GVB cursus voor € 19,- kan dat?

Voor de prijs die sommige aanbieders noemen (bijvoorbeeld op Groupon voor € 19,- pp), volg je slechts 2 uurtjes golfles. Vaak met grote groepen leerlingen per professional, soms tot meer dan 20 personen. En die professional is meestal geen PGA erkende golfleraar maar gewoon iemand die zelf goed kan golfen. Dat maakt het voor de aanbieder voordeliger en voor jou minder leerzaam.

Heb je geen eigen golfclubs? Dan moet je deze vaak op de locatie huren voor € 5,- tot € 7,50 per dag. Soms betaal je zelf ook muntjes voor de ballenmachine op de driving range.

Na die lessen heb je echter nog géén baanpermissie en zeker géén GVB met hcp 54. Je kunt dus nergens golfen. Je moet voor je baanpermissie krijgt, extra lessen volgen. Daar wordt uiteraard door de aanbieder aan verdiend. Naast het volgen van de extra lessen, moet je ook het NGF Regel Examen met goed gevolg afleggen. Die kosten worden meestal niet direct vermeld maar bedragen vaak € 79,- pp of meer.

Soms moet je een maandelijks bedrag betalen voor de vervolglessen, die -blijkt later- nooit gegeven worden op tijden dat jij kunt. Dan kun je geen lessen volgen en betaal je voor niets. 

Ook moet je na je golfles en theorie-examen lid worden bij een NGF aangesloten vereniging om een baanpermissie te krijgen. Afhankelijk van de vereniging kost dit ook gemiddeld € 79.

Welke garantie biedt Golfacademie Nederland dan?

Garantie bij de 1-daagse GVB cursus met direct je handicap 54
Je GVB halen in één dag met handicap 54: 100% slagingsgarantie. De PGA AAA head professional behandelt de praktijk en theorie van het golfen en werkt individueel en doelgericht naar jouw handicap 54 toe.

Bekijk hier alles over de eendaagse cursus GVB en hcp 54 halen in 1 dag

 

Garantie bij de 2-daagse baanpermissie cursus

De 2-daagse GVB cursus van Golfacademie Nederland kost € 179 zonder verborgen kosten. De prijs is inclusief:

Kortom, met een GVB cursus van Golfacademie Nederland heb je niet alleen garantie, maar ook de garantie dat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Na de 2-daagse GVB cursus kun je met baanpermissie spelen op alle onze aangesloten golfbanen. 

Wilt je weten waar onze 2-daagse cursussen gegeven worden? Kijk dan op de website naar onze locaties.