9.1 / 10 | 58 waarderingen

Klantenservice: ma t/m vr 8.00 - 20.00 uur, zat en zon 9.00 - 18.00 uur, +31 (0)75 772 8876

Golfacademie Golf Tips

De beste Golftips van Golfacademie Nederland
1 minute reading time (268 words)

Golfschoenen Duca del Cosma

DucaDelCosma
Duca del Cosma zorgt voor een revolutie in golfmode en biedt het perfecte ontwerp voor de nieuwe generatie golfers. Stijlvol, gedurfd, stijlvol, elegant en sportief. Golfschoenen en golfkleding van Duca del Cosma zijn verfrissend qua ontwerp en kleurstelling terwijl de geavanceerde technologie voor schoenen en kleding topcomfort garandeert voor de meest veeleisende klanten.
 
 
Bij Duca del Cosma ontwikkelen ze met veel plezier en passie unieke en comfortabele functionele golfschoencollecties met Italiaanse mode- en sportfunctionaliteit. De collecties zijn geïnspireerd op de Italiaanse manier van leven en ontworpen door de oorspronkelijke oprichter van het merk Baldovino Mattiazzo, die het DNA van het merk bewaakt. 
 
Kijk zelf eens in de webshop en laat je verrassen dooe golfschoenen zoals je ze nog nooit gezien hebt!

 

 

   
 
 
Bekijk de video over Duca Del Cosma

 
 
Bestellen met 15% korting?
De golfprofessionals van Golfacademie Nederland zijn ambassadeurs van Duca del Cosma. En daarom hebben wij ervoor gezorgd de klanten van Golfacademie Nederland een korting krijgen van 15% op golfschoenen in de webshop. Doe er je voordeel mee!
 
Kortingscode GOLFACADEMIE15
 
Duca del Cosma Cafe & Shop Amsterdam
Wil je de schoenen eerst passen of gewoon eens de sfeer van Duca del Cosma proeven? Dat kan ik het Duca del Cosma Cafe in Amsterdam. Gezellig, sfeervol en vooral de tijd en ruimte om alle schoenen van kleding van Duca del Caosma rustig te bekijken. Natuurlijk onder het genot van een kopje heerlijke Italiaanse koffie.
 
 
 
  
Duca del Cosma Cafe & Shop Amsterdam
Stadhouderskade 24B
1054 ES Amsterdam
Netherlands
 
 
Balposities, hoe zat het ook al weer?
Leren golfen: wat heb je nodig?

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.golfacademienederland.nl/

Pin High, meer dan een golfvakantie

Golfacademie Nederland

Je kunt snel en voordelig je GVB/ golfvaardigheidsbewijs met hcp 54 halen bij Golfacademie Nederland. Voor de weekend GVB cursus reserveer je direct online een plaats. Voor de GVB in 1 dag vraag je eenvoudig een offerte aan.

Contact

Klantenservice:
ma t/m vr 8.00 - 20.00 uur

zat en zon 9.00 - 18.00 uur
+31 (0)75 772 8876

Contactformulier