9.1 / 10 | 57 waarderingen

Klantenservice: ma t/m vr 8.00 - 20.00 uur, zat en zon 9.00 - 18.00 uur, +31 (0)75 772 8876

Golfacademie Golf Tips

De beste Golftips van Golfacademie Nederland
1 minute reading time (248 words)

Faringwell: more life, less worry

faringwell

Faringwell is de absolute specialist in de beveiliging van uw auto, boot, camper, woning of buitenhuis met geavanceerde beveiligings- en managementtools en extra comfortverhogende diensten. Met gebruiksvriendelijke apparatuur, professionele service en strenge privacyvoorschriften biedt Faringwell een zorgeloze bescherming voor alles wat van waarde is.

Al ruim vijftien jaar is Faringwell de marktleider maakte op het gebied van Track & Trace. Door de technologische en maatschappelijke ontwikkelingen op de voet te volgen, biedt Faringwell volgsystemen en beveiliging die aansluiten op de vraag van vandaag. Samen met een gedegen service en garantie, bieden wij u dan ook de geruststelling van de best mogelijke beveiliging.

Faringwell biedt de volgende voordelen:
 
Start-Block systeem maakt het starten van uw auto onmogelijk.
U ontvangt een sms-bericht bij een inbraakmelding vanuit uw auto, zodat u snel actie kunt ondernemen.
U registreert uw ritten automatisch en fiscusproof op uw persoonlijke en afgeschermde account.

Daarnaast zijn de Faringwell TV01 terugvindsystemen voor autodieven vrijwel niet traceerbaar, doordat het systeem zichzelf direct na positiebepaling uitschakelt. Dit maakt een Faringwell TV01 terugvindsysteem een ideale aanvulling op een VVS+ volgsysteem, maar ook een goede stand-alone beveiliging voor voertuigen die hiervoor minder snel in aanmerking komen.

Faringwell app voor alle controle

Met de Faringwell App heeft u aan uw smartphone genoeg voor het opvragen van de locatie van uw voertuig(en) en het in- en uitschakelen van Start-Block. Daarnaast toont de App alle telefoonnummers voor alarm, pech, schade of contact met Faringwell.

Kortom met de systemen en de app van Faringwell heeft u alle controle.

 

Hoe kun je je handicap verlagen op Par 3 banen
Finca Cortesin Hotel Golf & Spa

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.golfacademienederland.nl/

Golfacademie Nederland

Je kunt snel en voordelig je GVB/ golfvaardigheidsbewijs met hcp 54 halen bij Golfacademie Nederland. Voor de weekend GVB cursus reserveer je direct online een plaats. Voor de GVB in 1 dag vraag je eenvoudig een offerte aan.

Contact

Klantenservice:
ma t/m vr 8.00 - 20.00 uur

zat en zon 9.00 - 18.00 uur
+31 (0)75 772 8876

Contactformulier