9.1 / 10 | 44 waarderingen

Klantenservice 7 dagen per week van 8.00 - 21.00 : Bel: +31 (0)75 772 8876

Klantenservice 7 dagen per week van 8.00 - 21.00 : Bel: +31 (0)75 772 8876

Golfacademie Golf Tips

De beste Golftips van Golfacademie Nederland
Weet jij nog precies wat er veranderd is in de golfregels? Je hebt er vast over gelezen aan het begin van het jaar, maar geef toe.. is er vast het een ander weggezakt. Daarom hebben wij een handig geheugensteuntje met de 20 belangrijkste wijzigingen.   Je kunt de pdf onderaan de pagina ook het printen en opvouwen tot een boekje.   
Natuurlijk volg je golflessen of een golfcursus als je wilt leren golfen. Daar maak je meestal gebruik van een leenset en heb je geen eigen materialen nodig. Maar vind je golf leuk? Dan wil je wat eigen spullen aanschaffen. Maar hoeveel kosten golfclubs, golfschoenen en andere zaken die je nodig hebt? En heb je die wel allemaal nodig? Wij geven je eerlijk antwoord wat je wel en vooral niet moet kopen. Heb je golfclubs nodig? Heb je golfkleding nodig? Heb je een golfhandschoen nodig? Heb je golfschoenen nodig? Heb je golfballen nodig? Heb je een pitchfork en marker nodig? Heb je een lidmaatschap nodig? Wat kost een rondje golf?  
Wellicht heb je op internet meerdere aanbieders gezien voor een GVB cursus, zoals bij Groupon. Soms met een goedkopere prijs dan onze GVB cursus. Of toch niet? We geven je graag en kijkje achter de schermen van GVB cursussen en hun prijzen. Een GVB cursus voor € 19, kan dat?   Voor de prijs die sommige aanbieders noemen (bijvoorbeeld op Groupo
De snelheid van het spel op een golfbaan of in een wedstrijd is soms zo traag dat golfers het plezier in de sport verliezen. Als je over 9 holes 3 uur doet, etwrijl er gemiddels 2 uur voor staat, is dat niet bevordelijk voor je plezier.  De NGF en golfclubs willen met Ready Golf een prettig speltempo bevorderen. Ready golf betekent dat je speelt zodra het kan mits het veilig is - ook al is het nog niet jouw beurt.   Hieronder volgen 16 Ready Golf tips.
De golfregels worden eenvoudiger en minder streng, maar om eenvoud te bereiken gaan we sommige zaken ook helemaal anders doen, bijvoorbeeld het droppen van een bal. De nieuwe golfregels zijn samengesteld door de verantwoordelijke organisaties, de R&A en USGA. Het doel: 'Regels die voor alle golfers gemakkelijker te begrijpen en toe te passen zijn, waardoor de sport aantrekkelijker en toegankelijker wordt voor nieuwkomers.'

Golfacademie Nederland

Je kunt snel en voordelig je GVB/ golfvaardigheidsbewijs met hcp 54 halen bij Golfacademie Nederland. Voor de weekend GVB cursus reserveer je direct online een plaats. Voor de GVB in 1 dag vraag je eenvoudig een offerte aan.

Contact

Klantenservice:
7 dagen per week 8.00 - 21.00 uur
+31 (0)75 772 8876

PGA AAA head professional
Eric Verhoeven
+31 (0)6 502 46 089

Contactformulier

Links

 facebook.png  twitter.png  linkedin.png