Skip to main content

Golfbaan Best

De 18 holes championship golfbaan Best van 6079 meter met A-status, is in 1987 ontworpen door de internationaal vermaarde golfarchitecten J. Dudok van Heel en Bruno Steensels. Na bijna drie decennia vormt de golfbaan Best een natuurlijk geheel met de bomen, heesters, waterpartijen en bunkers. In het voorjaar bloeien de talloze rododendrons en in de herfst trekken de prachtige bomen in een tooi van oker, oranje en rood de aandacht. Ook in de winter is het, dankzij de dennen, altijd groen.

Hierdoor is Best Golf een golfbaan voor alle vier de seizoenen. Bos- en parkholes wisselen elkaar constant na 4 of 5 holes af.De waterpartijen van de parkholes doen de spelers weer verlangen naar de droge bosholes. Op warme dagen zijn de open parkholes favoriet en op dagen met veel wind genieten de beschutte bosholes weer de voorkeur. De lay-out van de golfbaan is zo uitgekiend, dat de holes mooi op elkaar aansluiten. Golfers lopen van green tot volgende tee nergens meer dan 60 meter.

Golfen op Golfbaan Best?

Op Golfbaan Best kun je terecht met je GVB en handicap 54. Wil je je GVB en handicap 54 nog halen? Dat kan bij Golfacademie Nederland in Brabant. Wij bieden je verschillende cursussen voor het halen van je golfvaardigheidsbewijs en handicap 54.

GVB halen na een weekend
Tijdens je kennismakingsweekend in Best voor slechts € 184 oefen je op de golfbaan en krijgt les in alle golfslagen. Na de cursus heb je speelgarantie op een aantal korte (Par 3)  golfbanen om daarna je Qualifying kaart(en) te lopen. Bijvoorbeeld tijdens de 1-daagse GVB/ hcp cursus. Je hebt dus nog geen GVB en handicap.

 GVB halen na een kennismakingsweekend

GVB halen in 1 dag met hcp 54
Je GVB halen in één dag met handicap 54: 100% slagingsgarantie. De PGA golfprofessional behandelt de praktijk en theorie van het golfen en werkt individueel en doelgericht naar jouw handicap 54 toe.

GVB en hcp 54 halen in 1 dag

 

    

Golfbaan Best, Golflaan 1, 5683 RZ Best