Skip to main content

Golfbaan Best

De 18 holes championship golfbaan Best van 6079 meter met A-status, is in 1987 ontworpen door de internationaal vermaarde golfarchitecten J. Dudok van Heel en Bruno Steensels. Na bijna drie decennia vormt de golfbaan Best een natuurlijk geheel met de bomen, heesters, waterpartijen en bunkers. In het voorjaar bloeien de talloze rododendrons en in de herfst trekken de prachtige bomen in een tooi van oker, oranje en rood de aandacht. Ook in de winter is het, dankzij de dennen, altijd groen.

Hierdoor is Best Golf een golfbaan voor alle vier de seizoenen. Bos- en parkholes wisselen elkaar constant na 4 of 5 holes af.De waterpartijen van de parkholes doen de spelers weer verlangen naar de droge bosholes. Op warme dagen zijn de open parkholes favoriet en op dagen met veel wind genieten de beschutte bosholes weer de voorkeur. De lay-out van de golfbaan is zo uitgekiend, dat de holes mooi op elkaar aansluiten. Golfers lopen van green tot volgende tee nergens meer dan 60 meter.

100% zekerheid
Wij kiezen voor kwaliteit en zekerheid. Met een GVB cursus op Golfbaan Best krijgt je altijd les van PGA opgeleide instructeurs. Na het volgen van de cursus krijg je alltijd officiële NGF-pas.

GVB halen na een weekend
Tijdens je cursusweekend in Best voor slechts € 184 oefen je op de golfbaan en krijgt les in alle golfslagen. Na de cursus heb je speelgarantie op 18 aangesloten golfbanen om zelf je Qualifying kaart(en) te lopen.

 GVB halen na 1 weekend

GVB halen in 1 dag met hcp 54
Je GVB halen in één dag met handicap 54: 100% slagingsgarantie. De PGA golfprofessional behandelt de praktijk en theorie van het golfen en werkt individueel en doelgericht naar jouw handicap 54 toe.

GVB en hcp 54 halen in 1 dag

 

 

Golfbaan Best, Golflaan 1, 5683 RZ Best

    

 

Direct inschrijven op Golfbaan Best
voor slechts € 184